Virtual Cantània 2021

L'activitat per escoles de 3r a 6è de primària Virtual Cantània es va celebrar amb èxit a la sala gran de L’Auditori.

Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual?

Les escoles han treballat durant tot un any en una cantata de nova creació al llarg de tot l’any. Aquí en podeu veure algunes de les instàntànies realitzades per la fotògrafa Marta Pich

Llegeix més i Mira les fotografies
Virtual Cantània 2020. Música en escena. Òscar Peñarroya

Virtual Cantània 2020

Les noves tecnologies són per tot arreu i han vingut per quedar-s’hi. En Marcel s’ha instal·lat una aplicació d’intel·ligència artificial i està descobrint un univers que el fascina. Fins on arribarà el poder de seducció d’aquest món virtual? Les escoles treballen una cantata de nova creació al llarg de tot l’any, amb 3 sessions de formació obligatòries per als mestres. Finalment la interpretaran a l’escenari.

Clica aquí per accedir als àudios i vídeos

Les set edats, 2013

les set edats portadaLes set edats és una cantata per a cor de veus mixtes i acompanyament que es va escriure durant l’any 2013 i que es va estrenar a Badalona en la versió per a cor i banda simfònica.

És una obra inspirada en un text de William Shakespeare conegut com "The seven ages of man" ("Les set edats de l'home") de l'obra As you like it (Com vulgueu).

La cantata fa un repàs del recorregut vital de les persones, des del naixement fins a la mort. La música de cada capítol il·lustra les diverses etapes i acompanya el text per explorar sentiments, raonaments, anècdotes i vivències de tota mena. Tot fent servir un llenguatge directe i accessible, Les set edats mira de crear una experiència emotiva tant per als intèrprets com per al públic que la rep.

Clica aquí per accedir als àudios i vídeos

FaLang translation system by Faboba